När tröttheten slår till

imgb232
Ibland blir även en Wikki trött. Jättetrött. TassTrött, NosTrött och in i Hjärtat-trött. Jag funderade på om jag är UtBränd. Jag läste det ordet i en kommentar. Så försökte jag googla på ordet, men hittade inget bra uppslag.

Då googlade jag på ”burned + cat” istället. Gör INTE det är ni snälla! Det om något höll på att göra mig verkligt UtBränd… Själen och ett vanligt litet KattSinne klarar inte att se allt sådant… *ryser & gråter*

Så jag har bestämt mig för att jag drabbats av VårTröttHet istället! Det går att bota med en Mjuk Kudde, Gos och lite God Mat, samt vila till i morgon! Tass och vi ses igen då!!!   *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “När tröttheten slår till”

  1. Kära nån – tror jag det att du blir trött, så många aktiviteter som du håller i!! Jag brukar också bli jättetrött när jag ska kontrollera vad husse och matte sitter och jobbar med vid köksbordet – och då måste man vila DÄR och GENAST! Tips… lite kattgodis KAN göra underverk i sådana situationer!

  2. KLart du blir trött söta Wikki! Vi är också trötta här, Linnsen och Frank bara sover, det är inte ens kul att leka längre. Jag är riktigt orolig, men kan det vara vintertrötthet?

    1. Mjau, vi vill nog bara ligga tätt intill en varm matte eller husse och gosa när det är så här bistert ute! NosPuss Wikki

  3. Det är inte konstigt om du är trött så som du ligger med utställnigar, auktioner och att hjälpa alla som far illa. Ta det lite lugnt och vila med matte och husse och Nova. Gosa riktigt ordentligt. Vi skickar spinnhealing som hjälp på vägen. Nosbuffar på Dig varmhjärtade Wikki.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *