Jag har beställt ett konstverk!

Eller rättare sagt, igår kväll skickade jag Stora matte att hälsa på hos ”Världens Bästa Hotell” för att träffa Johanna, som hade vernissage!
https://youtu.be/6jFWEtnrGxw

johannastavlor

Johannas fina teckningar sålde, den ena efter den andra på vernissagen, så det blev att lägga en beställning.

Tänk om vi kan få en söt kattavla att auktionera ut till förmån för hemlösa katter, på bloggen här – skapad av en riktigt TV-kändis, det ni!

Den 14 mars kommer Johanna och hennes vänner på ”Världens Bästa Hotell!” att sändas.
JamarSpännande!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *