Se upp i halkan!

catpenguin

Nu vräker snön ner och isen ligger gömd inunder.

Fäll ut klo-brodden och ta det VÄLDIGT försiktigt idag!

Gå sakta och tänk på hur pingviner rör sig – det är den säkraste gångstilen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Se upp i halkan!”

 1. *FNISS* *FNISS* det var en rolig bild på den däringa *pingvinkisssen*
  kanske det finns sådana?
  Så ska vi jama att vi oxå har tassat runt på den dära sidan som ni har tassat in på såg vi:
  bijweb.com
  Den hittade vi och matte när vi sökte ngt på googles, mjau
  så jättebra sait alltså, mjau

  Tass tass
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *