Mer kattdikt av Kajenn

poormagpie

KATTEMATIK

I fall kvarteret hyser fyra katter
som genomströvar trädgårdens kvadrat
vars yta är en sjuttondels hektar
och sätter fyra spårstämplar per meter
i snön och håller på i fjorton dar,
ackompanjerade av skators tjatter,
på spaning efter kärlek eller mat
– då kan du räkna spår i evigheter
och ändå aldrig nå ett resultat.
https://youtu.be/g9M7NmVVsxA

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Mer kattdikt av Kajenn”

    1. Mjau, det var rena reality tv a la katt. Fräcka antagonister – att de får flyga lösa?! Borde överklagas enligt KattBalken? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *