Shaunnah stabil men svag

starclancat

Efter 1½ timmes operation – som veterinären först trodde inte skulle gå vägen – slutade Shaunnah äntligen att blöda. Nu får hon ligga alldeles stilla i en skyddande bur med varmt omkring sig och så hoppas och ber vi att hennes kropp ska orka resten…

Stora SkaparKatt, trösta oss som är rädda, oroliga och ledsna! Ge styrka till de svaga och hopp till de trötta! Ta hand om oss små vilsna katter överallt i Din värld, och håll en extra Mjuk Tass om dem som är sjuka, skadade eller har ont! Led oss när vi vill hitta Hem – och när våra tassar vandrat färdigt, låt oss vila, omsvepta av Din Eviga Svans i trygghet! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Shaunnah stabil men svag”

    1. Tack, det behöver hon! Idag på morgonen är hon så svag och det blir ny resa till större veterinärklinik nu… *knäpper tassarna* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *