Varför hamnar kräket alltid så tokigt?

_b337
Mjurre ligger bekymrad på tvättbänken och tittar på Stora matte som kryper på golvet och skurar sidan av torktumlaren. ”Det var inte meningen att hårbollskräkset skulle hamna där, säkert!” suckar han.

Alltihop rann så klart ned i springan mellan tvättmaskinen och torktumlaren och eftersom det är våtrumsgolv med fall mot golvbrunnen så rann det in under maskinerna, som måste dras ut för att det skulle gå att torka upp…

Jag har spekulerat över det tidigare: Hur kommer det sig att minsta lilla ulk hamnar så tokigt varenda gång? Obegripligt…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

23 reaktioner till “Varför hamnar kräket alltid så tokigt?”

  1. Eller så kommer kräkset på något mjukt som täcken, mattor, filtar eller nåt annat som känns bra att kräkas på 🙂 Vår matte torkar och moppar 🙂
    Svansvift
    från Spökis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *