Lite mer fakta om auktionssakerna

img105

Kan ju vara bra att veta att både silvergrå bädden  och fårskinnet går att tvätta!

I bädden finns dragkedjor som gör att man kan plocka ut innerkuddarna och tvätta klädseln i maskin på 30 grader.

Likaså skinnet: Tvättas som ulltvätt och med särskilt ulltvättmedel i maskin. Sedan användes man en stålborste eller kattkarda att fluffa upp pälsen med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *