Idolbilder på Sören VinnarKatten

Här är han igen, Sören Hittekatternas Stolthet:

imgb221
Vi kan ju knappast ha bättre representant i utställningskattandet än Sören? Jag är nämligen SÅ glad om jag slipper… Fast lite avundsjuk kan man ju få vara på de fina pokalerna och rosetten:
imgb222
Mjau, jag tycker att Matte lyckats ypperligt med de här fotona! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

30 reaktioner till “Idolbilder på Sören VinnarKatten”

  1. Vilka fina bilder på snyggkatten, man kan inte annat än spinna ljuvliga toner när man ser han Lyckliga Nalle med man som får älska den killen 🙂

    Kram

  2. Jäsiken vad stilig den grabben är!!! Tur vi inte tävlar i samma klass och KATTegori, för då skulle jag väl aldrig få några rosifetter för egen del! En värdig segrare är vad han är!

  3. Underbart foto och vilken härligt avslappnad stil Sören har, han är verkligen en riktigt fotogenisk katt. Om han fortsätter ta framgångar så får han snart börja tassografera bilder till alla hans fans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *