Vem saknar Bastian? Innekatt på rymmen?

I sex timmar satt han orörlig och tryckte skrämt under en balkong i Varberga centrum – nu är han omhändertagen av Örebro katthem och har fått namnet Bastian och komma till ett jourhem:
bastian bastian1

bastian2 bastian3
Han verkar vara en förrymd innekatt eftersom han var så skrämd ute men är så väldigt trevlig och gosig inne, som bilderna här visar! Veterinären säger att  han är 4-7 år och kastrerad men omärkt, tyvärr.  Killen ”Bastian” gick direkt på lådan och kissade massor – eftersom han fått hålla sig sååå länge utan någon kisslåda i närheten ute…  ?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Vem saknar Bastian? Innekatt på rymmen?”

    1. Mjau, en rätt stor Bastian var han och det bästa av allt var ju att han hittade hem och fick förbli Sigge i alla fall! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *