Wikkis Egen Bok

boken

Jag har fått en egen bok – fast bara i ett enda unikt exemplar… *spinner*

Stora matte och matte fick en kupong av Royal Canins representant när de jobbade på Kattens Dag i november. För den kupongen kunde man få göra en egen fotobok via nätet alldeles gratis hos Emotion Company!

Det var jättehäftigt! Egentligen skulle boken ha kostat 500 kr, men tack vare kupongen kunde vi ladda upp egna foton 98 stycken gratis och plocka ihop fotoboken om Wikki i ”Luxe Fashion” med hård pärm och glossiga blad…

lay

Med ett enkelt verktyg gick att lägga till texter, ramar, symboler och rubriker, liksom att flytta, beskära och redigera bilder. Det man fick tänka noga på var att korrekturläsa och att se till att upplösningen på bilderna fungerar. Hela bokkonceptet var annars lätthanterligt, det gick att experimentera länge med innan man bestämde slutliga designen, och spänningen var stor när det fina paketet landade i postlådan…

Mjau, jag är jättenöjd med boken och tack Royal Canin för den! Jag ska nu ha den med mig överallt, för den finns ju tyvärr bara i ett enda exemplar, så jag får vakta den noga! (Det går säkert att beställa fler exemplar men det kostar ju 500 kr/st tyvärr…)

PS. Att få ihop cirka 98 bilder är många timmars jobb! Man får vara tålmodig och ett gott råd är att samla bokbilderna i en egen mapp, samt tänka igenom lite i vilken ordning man vill ha dem, innan man laddar upp grundmaterialet.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Wikkis Egen Bok”

    1. Mjau, Malin fick låna min bok och läsa på kattutställningen… Vi tyckte väldigt mycket om att få träffa Malin! TassKram Wikki

  1. Har oxå läst boken från pärm till pärm. Helt underbar och vacker bok. Man hade oxå gjort en bok om gammelkatten Semlan som fick träffa sin skaparkatt i höstas. En riktig kom i hågbok. Rätt om man aldrig glömmmer sina älskade missar.
    Så vacker och gissa vad jag gjorde. Jo grät förståss.
    Ett vackert minne till nån man älskat såå mycket.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *