Dags att säga TACK ännu mer!

Förlåt att det har dröjt – ibland räcker inte dygnets timmar till…

Min kattmamma här i Vivalla lärde mig att det är viktigt att jama TACK då man fått något, och efter kattutställningen i helgen så har jag och Örebro katthem MYCKET att tacka för! (Utöver det tack till NERK som redan skrivits…)

Så här börjar vi med kattmatsmontrarna:

logoroyal1
img_b31

Vi spinner ett stort tack till Jenni och hennes gäng, som skänkte oss massor av monterfoder, ett berg, nej pyramid, menar jag:  – – – – – >>>>

Plus att vi fick saker till lotteriet: Lektunnlar, väskor och ett tufft kaffe-termos-kit!

(Det senare blev faktiskt kvar på lotteribordet efter stängningsdax, så det finns chans att vinna när vi dyker upp med nästa omgång lotteri för katthemmet i Örebro, troligen till NERKs sommarutställning i juni. Då hoppas jag att vi ses igen, Jenni!)

Så här ser RC-teamet ut:

img_b32
proplanlogo

Likaså höjer vi spinnet och tackar Gitte och Eva och gänget på Purina:

img_b33
fort

Av dem fick vi foder och något alldeles jättejättejamfint: En massa förpackningar med probiotikan FortiFlora för känsliga kissemagar – så nu håller jag på att för fullt tassa ut dessa askar till katthem runtom i Sverige för att det ska vara till hjälp för Hemlösa Katter!

Det kommer att kosta många frimärken men det är det värt om det får många missar att må bra! ?

img_b34

loggabozitakatt

Annika på Feline Bozita (Doggy/Mjau) är också en jamarns trevlig bekantskap som gav oss foder, kattsand och många roliga saker: Roliga lektunnlar och söta lekhus för kattungar! Det fick mig att önska att jag var kattunge igen…

euka

Tack också till snälla Sjoerd & team på Severa (IAMS, Eukanuba och Everclean) som lyckades undvika att fastna på bild, men som skänkte kattmat och sand!

Dessa gåvor är värda oerhört mycket för oss som jobbar idéellt med Örebro Katthem – och det blir många goda måltider för våra hemsökande katter! Ett samstämt tack jamas från oss allihop!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Dags att säga TACK ännu mer!”

  1. hej wikki!
    pip och murre här sänder en liten tass.
    vet du vad vi har fått?? vi har fått en cat aktivity funboard!! vi ska skriva om den i bloggen imorgon!/tass och hoppas ni har det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *