Förlåt – vi är fortfarande matta…

Jag ligger efter med kommentarer och håller på att redigera/sammanställa alla foton (Hälften är på Sören!). Och husse, matte och Stora matte är förkylda, mosiga och matta… En matt matte!? Just det! Så jag försöker sköta om mina människor lite och komma i fatt med de Viktiga Rapporterna så fort det går också!!! Ni får njuta av den här bilden på Ikaros, en Äkta BenVärmare istället, och ha tålamod till i morgon!img_b22

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Förlåt – vi är fortfarande matta…”

 1. WoAAAAAAAHHH det är MIN BROR!!! Ikaros…mjauuuuu det måste vara han! Han var på utställning i Örebro i helgen!!!

  Vimmerskogens Ikaros….yippeee bror till MIG Vimmerskogens Indra!

  E han inte bara för go????

  Svansdans och kurrjam

  Indra

  1. Mjau, det stämmer med namnet och han är ju jättetjuuuuusig! Dessutom uppförde han sig högst gentlekattmässigt med att ställa upp som benvärmare! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *