Mycket kvar att lära…

Så här tecknar man ett vackert kattöga:

https://youtu.be/ytR5_k3LxKs
Jag tror jag får klara mig med lite mer okomplicerad avbildning:
wikki5
Det är ju helt OK att bli fotograferad också! *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Mycket kvar att lära…”

    1. Mjau det är vad vi klarar också! Fast nu ska vi försöka få matte att göra en katt i origami! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *