Katt-katten finns på riktigt!

cat_with_catback

Faktum är att jag var helt övertassad om att katten med pälsmönster i form av en katt på sin rygg helt och hållet var en konstgjord photoshopbild – tills jag smög in på Ameblos blogg och insåg: It’s for real!

Det enda som är lite ”fusk” och som gör att katten visas i sin blogg nästan alltid fotograferad i porträttbild en face är att kattfiguren på ryggen egentligen inte ser riktigt ut som på den här ”tillkammade” bilden – utan så här:
ameblo
Mjau, jag vet ju inte vad den japanska katten heter heller – men en fin misse är det och den ser ut att ha ett lyckligt liv på bilderna!
ameblo2
Lite lik min kompis Deco tycker jag nog att KattKatten är!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Katt-katten finns på riktigt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *