En lång dag blev lång

allergi_mot_sn2
Jag förstår att ni undrat varför Wikki inte kvällsbloggat som vanligt… Mjau, ibland är det andra saker som kräver uppmärksamhet. Idag har jag bara varit Viktig StödKatt för mina mattar!

Och nu är det sovtime redan. Berättar mer i morgon!

Tack snälla Roxy och Sambo för den söta lilla fågelleksaken! Vi har känt en viss myntadoft från den och turats om att bära omkring och dregla på den hela dagen! *spinner* Just nu far Nova upp och ner i klösträdet i sovrummet med fågeln så att husse och matte inte kan sova alls!

PS. Stora matte kom hit och fyllde vår hall med Spännande Lådor. Och vi får inte sticka nosen i en endaste en?! *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “En lång dag blev lång”

  1. Så roligt att ni tyckte om smilfinken!!
    Vi undrar lite om Stora Mattes lådor fortfarande var ouppackade på morgonen!…
    Lycka till på utställningen i helgen!
    NosPuss

    1. Smilfinken – det var ett kattsingens bra namn! Vi ska försöka visa bilder av vår lek med den senare – nu ska vi förbereda utlastningen av lådor till bilen. Mjau, Stora matte har lärt sig av marknadsproffset Nalle (34 marknader under 2010!) att packa i bra lådor, så de har varit inbrottssäkra! Tyvärr! NosPuss Wikki

  2. Ett av de absolut viktigaste uppdragen vi har, att vara stödkatt. Förstår att ni har fullt upp med allting. Uppmuntringsbuffar till mattarna. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *