Musse och den nye behöver också komma in…

musse
Hur många Östgötakatter är han pappa till, den här patriarken med stora hankattskinder? Han kallas Musse, en vaksam ståtlig stridskatt, säkert med många ärr under den mörka pälsen… Så här såg Musse ut i augusti:
musse1
Och så har en ny katt dykt upp i kolonin:
ny_katt
De behöver jourhem eller permanenta hem snarast – vintern går hårt åt missar ute! Hör av dig till Malin på Östgötakatterna om du kan hjälpa till!

Och för den som vill ge en slant till dessa katters hjälp så är kontot på Swedbank: Clearingnr: 8480-6 Kontonr: 914618599-7. *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Musse och den nye behöver också komma in…”

  1. Hej Wikki!

    Jag har en fråga som du kanske har svar på? Jag såg ett tv-program om kattens härkomst och då sa de att ”katter är otroligt tåliga djur, de lever t.o.m i Antarktis med pingvinerna”. Jag undrar då, om katter nu är så tåliga, att de förfryser öronen hos oss i Sverige på vintern? Hade hon fel? För jag antar att katterna i Antarktis inte har nåt varmt ställe att gosa in sig på… :/ Tja, under pingvinerna kanske 😉 Det var skumt tycker jag!

    Nosbuff till Wikki från Frank o Linnsen!

    1. Den här frågan måste jag allt forska lite i! Finns det extrapälsiga sibirierkatter där kanske? Hmm… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *