En Riktig KattReporter


Synnerligen stilig är han också…. Önskar att jag kunde få springa runt i en sådan här miljö och fotografera med CatCam också!?? Men Vivalla i Örebro är alldeles för farligt för att jag ska få gå ut själv – i veckan var det skottlossning borta vid Willys och då var jag glad att inga av mina människor var där och handlade just då!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “En Riktig KattReporter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *