14000 sidvisningar

Det är vad jag kommit upp i den här månaden.

_sidvis

Helt otroligt, så mycket som blogginlägg hakat upp sig, siten legat nere och kommentarer krånglat! *visar klorna*

Tack, ur mitt innersta, det är vad jag vill jama till er läsare och medkatter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “14000 sidvisningar”

    1. Mjau, visst är det helt förunderligt mycket? Mer än 500 per dygn… Bloggmånaden räknas från den 25e i varje månad, så vi får se på kvällen den 24e vad totalen kommer upp i! *skälver ivrigt* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *