Kottelek

kotte
Tänk att en så rolig leksak finns att hämta gratis ute i skogen!
Nova, det är min tur att leka med den nu!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Kottelek”

 1. Inte behöver man gå ut i skogen för att hitta gratis leksaker.
  Jag hittade en hel hög med kul saker i en ask i badrummet häromdagen.
  Det hette visst tamponger o var visst något som matte använder ibland ??!!
  Sur som bara den var hon när hon fick syn på vad jag gjort. Förstår inte varför ?! Jag hade faktiskt bara tuggat lite på en ju 😉
  Har fått en alldeles egen blogg nu , så jag slipper trängas med matte Lillagul 🙂
  Jag lägger till mig som följare på din blogg , hoppas det är OK ?
  Hälsningar Kjelle Bus !

  1. Självklart att det är okej, Kjelle! Måste bums tassa in och kika på din blogg! Mjau jag har också sett den där sortens leksaker, undrar varför mattar gömmer dem jämt. De är ju ganska lika Novas vita leksaksmöss… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *