Auktionen avslutas nu!

Mjau, jag vill inte ruinera alla mina bloggvänner och startar hellre flera auktioner – så nu drar jag i SvansBromsen och förklarar: Såld!

marg

Auktionsvinnare denna gång är Bröderna Bus, som jag hoppas tassar ned en rad om vilka delar i auktionspaketet som önskas!

Tack så jamarns för bidraget till 9Liv som sätts in direkt på deras bankgirokonto 430-7823.

Vi ses ju på kattutställningen om 2 veckor och då ska jag be Matte högtidligen överlämna paketet och TassKrama er allesammans grundligt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Auktionen avslutas nu!”

  1. Mjau så klart! Det kommer flera!! *spinner* Vem/vad tycker ni att vi ska bidra till i nästa auktion? Jag funderar på att Fjuttens kompisar i Morrbotten kanske behöver ett litet bidrag?! *blink* NosPuss Wikki

 1. Slanten är övertassad, vi avrundade med en Dentabitsask uppåt också, så att det blev en jämnare siffra.

  Matte väljer ”Dewey bibliotekskatten” och sen var ju båda omslagen väldigt fina och svåra att välja mellan, så vi har spelat Kattmynta-tärning (dom där fina, virkade från Gunilla H) om dem och lotten utföll på hästomslaget!

  Får vi välja myntakuddar också??? Den vita med svarta tassar och den gula med Meow:isar på skulle vi gärna vilja ha (syns bra på golvet när vi har dribblat omkring med dem)!

  Matte kommer att vara på utställningen både lördag och söndag, och mest stå i cafeterian, men vi busbröder kommer bara på söndagen!

  1. Då blir paketet som ni önskar, kära Busvänner, och vi ska klappa er mycket på söndag – och krama er matte så klart också, så fort vi träffar henne! TassKram Wikki

 2. Fjuttens kompisar är ett jättebra förslag, där uppe är det ju riktigt kallt och eländigt. Nosbuff

 3. Ser fram mot nästa auktion. Det är så roligt att de som jobbar med hemlösa katter får lite uppmuntran. Visserligen blir man glad varje gång en katt får ett bra hem, men det händer ju inte så ofta som man skulle vilja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *