Göte – en stilig Wikki-look-alike!

För några dagar sedan fick jag ett jättetrevligt mail från katten Göte med vänner och hans matte Lotta, och de fina bilderna visade att Göte minsann också fått en släng av SkaparKattens fantasifulla konstnärlighet vad gäller nosteckning:
gte4
Göte berättar:

Hej Wikki !!
Jag heter Göte Ek och är 4 månader. Idag såg jag din blogg och tyckte att du hade sån fin teckning. Jag har också tjusig teckning – särskilt i ansiktet. Jag och min kompis Julius Caesar har bott hos matte nu i 7 veckor. Vi har haft det svårt innan särskilt Julius.

gte5

Vi förmedlades via KKS – kattkomman-do syd. Vi har fått det så bra och har 4 nya kompisar som är så snälla mot oss. Det bästa på hela dagen är när matte går ut i köket för att öppna kyl-skåpet för då kan jag eventuellt sno en godbit eller två. Matte kallar mig för matmonstret :). Den rödvita lilla katten är Julius och den stora är Totte som har adopterat oss.
Nosbuff
Göte Ek, Julius Caesar, Melker, Bruno, Nisse och Totte

 

Det är skönt att veta att mer än en liten kattkompis fått en fristad och ett kärleksfullt hem! Det syns att lilla röda Julius gör sig trygg bakom sin stora kompis precis som det ska vara! Stort SpinnBeröm till Totte och hans familj!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Göte – en stilig Wikki-look-alike!”

 1. Ja dom där herrarna känner vi igen. Måste snart åka till dom och se om Göte vuxit i sina stora öron. Han e´såå söt. Det är alla katterna i den familjen förståss och bra har dom det. Jag lovar.
  Nalle

 2. Ja dom där herrarna känner vi igen. Måste snart åka till dom och se om Göte vuxit i sina stora öron. Han e´såå söt. Det är alla katterna i den familjen förståss och bra har dom det. Jag lovar.
  Nalle

 3. Så fina allihop;-)
  Ja, missen har verkligen en ovanlig o fin teckning kring nosen.
  Jag har 3 katter nu, varav en, Tiger, nu 6 år, kommer från Kattkommando syd (då han var 17 veckor gammal)Mysan , 4 år, räddade jag från en s.k. kattant, med ett hundratal katter. Då var långhåriga Mysan bara ca 5 veckor.Coola Nisse kommer från ett jättebra hem i Småland och jag har mailkontakt fortfarande efter 4 år, med uppfödaren;-)
  Hälsningar Birgitta Källman

  1. Det måste kännas bra för din katts uppfödare att ha kontakten kvar efter alla år och kunna lite på att katten har det bra! Mysan kom ju alldeles för tidigt från sin mamma men det kanske är så att ibland handlar det om att rädda liv och då kan man inte räkna livslängd utan den viktiga chansen till att överleva överhuvudtaget! Väl att veta att de alla har det gott hos dig nu!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *