Ja då, CatBook finns

…och har funnits länge, det är bara det att jag, som Icke-FB-are, inte har haft koll på detta – ja, det ska jag nu försöka slingra mig ur…

cb_fish2

CatBook är en app på Facebook där kisse själv kan lägga upp sin profil: Catbook allows you to create a profile for your cat, tag your cat in photos, find cats in your area, and much more! Make your cat a part of your Facebook life – add Catbook today!

Appen skapades i början av 2007 av 21-årige Alexandre Roche i Toronto som såg att folk lade upp sina profiler som katt eller hund. Han tog kontakt med FaceBook och fick godkänt att göra DogBook och CatBook och det blev en lysande succé. På bara några månader fanns en halv miljon användare:
catbook
Roche fick anställa två medarbetare för att hinna svara på frågor från användarna och jobba med uppgraderingar och förbättringar! Det blev starten till en rad liknande apps som Ferretbook och Fishbook.
theo2
Theo är en av många katter som har CatBook! Så ser en profilsida ut:cb_sida
Men som sagt, jag knåpar vidare på egen Tass utan FB eller CB… *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Ja då, CatBook finns”

  1. Hi hi hi Wikki vi har båda en Catbook : ) Men det är inte många som är med. Inget kul att vara vänn med okända katter : )

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *