Rapport från Husdjursmässan del 4

imgb202
Jag träffade många härliga katt-eldsjälar i fredags på mässan, och Ragnhild Solvika, en av grundarna till Kattfonden, var en av dem! Hon berättade hur Kattfonden hjälpt till att bygga upp det nya Solgläntans katthem och att, som det står i fondens stadgar ”Stöd kan även utgå till andra verksamheter som arbetar för katters välbefinnande.” betyder att andra katthem kan ansöka om medel därifrån!
imgb203
Så klart hoppade jag upp på bordet för att visa att jag stöder en sådan verksamhet! Solgläntans katter hittar du här – Fluffy McCheeks är en av dem:
fluffymccheeks
Och så träffade jag ståtliga Murre:
img_b16b
Det var inte utan att jag kände mig lite liten! Murre representerade föreningen Djurhjälpen som har ett jättefint katthem i Vaxholm. Hos dem finns vackra Elmer, som jag skrev och puffade för i december, och den här snyggingen Stickan:
stickan
Som ni ser finns det många kattverksamheter i och omkring Stockholm – och ändå är det faktum att FLER behövs! Det rör sig fortfarande tusentals hemlösa katter i denna storstad och de far illa. Katthemmen hjälps åt så gott de kan med att rädda så många som möjligt, men de behöver Ditt och alla andras hjälp! Så jag jamar som vanligt: Stöd Ditt Lokala Katthem! *buff*

PS. Jo då det kommer mer från mässan i morgon, jag har fler trevliga katthjälpsvänner kvar att berätta om!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Rapport från Husdjursmässan del 4”

    1. Mjau, jag tror han är den största kisse eder lilla svartvita kattreporter någonsin träffat på sina uppdrag! TassKram Wikki

  1. Wikki, vet du att din Stora Matte och du som flatcat är på bild i Stockholms katthems blogg?!? Och de skriver så rart om er…

    Tass från Imma, abbemissa.

    1. Oj, redan! Det hade jag inte hunnit kolla! *fniss* Ser vi ut så där?!! Och vad gulligt skrivet! *nosrodnar*
      Tack för tipset! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *