Fantasi saknar gränser

…och det gör mig så lycklig! Jag har just snubblat över boken ”Mewingham Manor” och hittat den allra sötaste värld av bevingade minikatter:

catscradle
Visst drömmer alla katter om att få flyga?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Fantasi saknar gränser”

  1. Oooh, så söta bilder! Matte ska definitivt spana efter den boken på Bokus eller annan nätbokhandel.
    Flygande katter vore väl jättepraktiskt när man vill ta sig upp till översta, spännande hyllan i bokhyllan! Kurr och burr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *