Nyårsleendet nr 2

Cornelis Vreeswijk spelade in en sång som heter ”Turistens klagan” men man minns kanske inte så mycket av texten som alla känner igen den härliga kör av ungar som sjunger i refräng och bakgrund i melodin… Och det hörs skrattande barn som känns gott att höra.

Nu ska ni få höra ytterligare ett gott skrattande barn och det kommer att tända ditt nästa nyårsleende:


Den lilla flickan och den lekfulla katten knyter ett band – inte bara med det lilla bandet de leker med – utan ett djupare band av evig kärlek… Det magiska ögonblicket som man önskar att ALLA barn och ALLA katter fick dela!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nyårsleendet nr 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *