Det här ska thé-auktionerna gå till

THÉPAKET BLÅ 1  ska gå till Östgötakatterna så att Ludde kan ha råd med sin dyrare mat tills hans mage fungerar bra igen! Och blir det slantar över så har Östgötakatterna säkert någon katts behov att använda dem för!
luddeludd
THÉPAKET ROSA 2 kommer att gå till Norrtälje Katthem!

THÉPAKET GULD 3 ska gå till ”mitt” Örebro katthem!

THÉPAKET LJUSBLÅ 4 ska gå till Djurskyddet Bill & Bull och till katter där som behöver slantar, som t ex söta Punkin och hennes ungar som blir adoptionsklara under januari när de passerat 12 veckors ålder.
nikita2

THÉPAKET RÖD 5 ska gå till Södertälje Katthem och svarta Nikita och hennes vänner, som troget väntar på att finna ”sina” människor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det här ska thé-auktionerna gå till”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *