Vad gör man med en hel pärm Letraset?

letraset
Vet ni vad Letraset är? Sådana där gnuggbokstäver som man kan göra skyltar och etiketter av, som användes ”innan datorernas och skrivarnas tid”… I julstädningen dök det upp en hel pärm med massor av olika set av gnuggbokstäver i massor av typsnitt och stilar och den var på vippen att åka i sopkorgen.

Men så tänkte vi att någon kanske skulle ha nytta av dem? Hör av dig till mig i så fall!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Vad gör man med en hel pärm Letraset?”

  1. Wikki, hör med någon förskola? Eller så kan du bli inrednings blogg katt och klistra något fint på till exempel en vit flaska/behållare. Typ DISK TVÅL eller KATT MAT : ) Bara en idé. Auktionera ut några sidor?

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *