En ÄKTA Lussekatt

lusse
Han är så vackert saffransguldröd, katten Lusse, som är en av de allra färskaste ”fångsterna” på Örebro katthem! Och han har den allra sötaste lilla svansstump på en decimeter ungefär. Så här står det om honom i informationen på hemsidan:

Lusse:  Hane, röd med vit krage och vita tassar, har en cirka 1 dm lång svansstump. Född uppskattningsvis i augusti 2009. Dök helt plötsligt upp på Kvarntorp Gård utanför Askersund i början av december där han sökte sig till huset för att få mat. Osäker och försiktig kisse, kommer dock troligen snart till ro i trygg miljö med värme och mat.

Det borde ju stå ”Äkta LusseKatt” också?! Nu när Lusse är tryggt inne, så tror vi att det där med osäkerheten ger sig snart nog! Välkommen in i värmen, Lusse!

PS: Det har visst redan dykt upp en intressent på Lusse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En ÄKTA Lussekatt”

    1. Jag är stum av beundran över han väldigt vackra ränder – lika fint tecknad som min lillasyster Nova (Fast hon är mer spottedmönstrad, det är också fint!). TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *