Julklappstips från Skeezix

Jag vet inte vem du är, Lillfisen, men tack för bra tips som du lämnar då och då!!!

skeezythumb

Du hade ju hittat till min kompis Skeezix’ mattes sida med jultips och vill du veta en hemlis?! Skeezix kikar in här ibland för ”we speak a little Svenska” som han säger!

Det är faktiskt Skeezix som har lärt mej tricket att skicka ut en Flat Cat Wikki när jag inte kan vara med personligen! *blink*

Tack alla ni andra som också lämnar kul tips och idéer till mig! NosPuss!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Julklappstips från Skeezix”

  1. Vilket lustigt sammanträffande 🙂 Vem jag är, ja det undrar jag med, det var jag som skickade in historien om Bulan i din tävling, jag heter Jeanette, men skaffade en blogg och ville inte ha mitt namn där så det blev lillfisen, men det har blivit lite krångligt att veta vem jag är 😉 Älskar djur, största delen av vakna tiden tittar jag på sidor som hos din kompis och läser såna här braiga bloggar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *