Prayer of a CatLord,
I am the Cat.
It is not, exactly, that I have something to ask of You
No!
I ask nothing of anyone –
but,
if You have by some chance, in some celestial barn,
a little white mouse,
or a saucer of milk,
I know someone who would relish them.
Wouldn’t You like someday
to put a curse on the whole race of dogs?
If so I should say,
Amen.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Prayer of a Cat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *