För mycket räkor…

…kan det bli det?

prawncat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “För mycket räkor…”

    1. EN räka gör ingen skada, men en hel burk ska man nog inte smälla i sig! Tacka vet jag vitfisk… NosPuss Wikki

  1. Inte när det gäller smaken i alla fall! Möjligtvis kan njurarna tycka att det blir lite mycket! Nosbuff

    1. Mjau det ska inte vara sådana där saltade konstiga utan färska… Och som sagt, inte för många! Men mumsigast är nog en nyfångad skogsmus! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *