Kattnappning….

Ett kattnappningsdrama skedde igår Mariehem i Umeå. Det var en kvinna, vars katt varit borta i en månad, som fick tips om att en person tagit hand om den och var den fanns – men när hon gick dit för att hämta missen så krävde upphittaren en lösensumma för att lämna ifrån sig katten!

nappad

Så här gör man bara inte! *morr* En kisse ska man återlämna till sin rätta ägare, tycker jag, och givetvis kan ägaren ge hittelön, men det är inget man kan kräva!

Nu ringde hon polisen och fick ut sin katt, så på det sättet är slutet gott. Lägenhetsinnehavare är nu misstänkt för stöld av katt, uppger polismyndigheten i Västerbottens län på sin hemsida.

Det här är den enda sorts cat napping vi godtar:

catnapping

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattnappning….”

    1. Eh, mjau, den där lappen var bara en illustration jag hittade på nätet – det kanske bliv lite MISSvisande? Den hör ju ärligt talat egentligen INTE ihop med texten… Jag ber om ursäkt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *