Hit gick auktions-hjälpen:

semiln
Katt kvar ute i kylan… Idag är det omkring 15 minusgrader kallt och i natt var det snudd på 20 minusgrader i kattkolonin hos Östgötakatterna… Den här semilånghåriga missen (Som är osäkert om det är hane eller hona), och några till, går fortfarande där ute… Och det blåser där, vilket skapar en fruktansvärd kyla!

Som väl är har katterna fått kojor att krypa in i och de används verkligen. De blir också matade regelundet. Vad som behövs AKUT NU är några fler som vill bli jourhem, gärna i trakten, och som kan ta emot någon av dessa katter och hjälpa dem att få förtroende för människor.

Det lovas en bister vinter. Hjälp Östgötakatterna att hjälpa! Här är deras konto:
Swedbank
Clearingnr: 8480-6
Kontonr: 914618599-7

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hit gick auktions-hjälpen:”

  1. Mjau – det är verkligen värk i hjärtat, för det är ju gott om frysande kissar i vårt land idag. Jag fattar inte hur folk kan inbilla sig att de ska klara sig i kölden… NosPuss Wikki

 1. Fyyyjam, ja! Våran termometer sa minus 18.8 idag, så det fick blir en jätte-jättekort utflykt för att kolla läget, och när matte öppnade dörren efter nån minut var det språngmarsch in till badrummet med golvvärme, mmmmmmmmmm, skönt på tassarna!
  Vi vet att vi nog har det oförskämt bra, och våra hjärtan värker också för alla frusna tassar därute, så matte har i uppdrag att kolla sej noga omkring när hon är ute om det skulle sitta nån liten frusen stackare som behöver hjälp!

  1. Mjau, det är bra att er snälla matte hjälper oss att hålla ögonen öppna! Och om inte annat så hjälper ni ju allesammans verkligen till på andra sätt! *spinner* TassKram Wikki

 2. Åh lille kissen! Bastian å jag som har en värmepump som blåser lite fint och varmt å där framför en bit bort har matte ställt ett korghus till mig och Basse..De e jätteskönt att ligga där!

  Tänk om den lille frusne kunde få va me oss framför värmepumpen!

  Kurrjam
  Indra och Bastian

  1. Mjau, termometern står på -18 här hos oss, hur ska det då inte vara för en stackars misse ute? *ryser* Hoppas vi kan hjälpa till att hitta jourhem… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *