Livbojen i radio!

Duktiga Sara och Evelina från Livbojen berättar om sin verksamhet! Ett jättebra reportage i P4 Sörmlands lunchradio idag: ”Eskilstunatjejer hjälper fyrbenta vänner till nya hem!”

De gör ett superbt jobb med att förklara om kattägares ansvar, kattproblematik och hemlösa katter, och katters behov av högre status! En hel hink med ROSOR till er tjejer!

flowersrosespinkkittenwhite

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Livbojen i radio!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *