Sissi Sallers glada katter

sissi

Man blir alldeles varm i hjärtat och glad om nosen av att titta på Sissis finurliga och pigga katter med svansarna krulliga av livsglädje!

Jag hittade hennes bilder på Galleri S:t Erik!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Sissi Sallers glada katter”

    1. Mjau nu har jag skrivit om överlevaren, tack för tipset. Och så har jag läst på lagen om brunnar… NosPuss Wikki

  1. Är lycklig ägare till 2 såna missetavlor. Träffade Sissi i Kristianopel och hon ville byta till sig några av mina halsband mot tavlor.
    Klart man sa ja.
    Dom är jättefina
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *