Jag har fått en frigolitbox

img89
Så gosig – den ska jag ta ut och ha att sitta i när jag är på balkongen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag har fått en frigolitbox”

 1. Den ser jätteskön ut och blir nog varm och go’, men du gnager väl inte på den? Det tror jag inte är så nyttigt för magen nämligen.
  Min förra katt, Felicia, gnagde alltid på frigolit. Ibland glömde jag bort mig och råkade lämna frigolitkartonger framme. Mitt i natten kunde jag då vakna av hennes gnisslande tänder mot frigoliten och hallgolvet fullt av små vita frigolitkulor.
  Kram!

  1. Mjau jag gnager INTE frigolit, jag gnager hellre telefonkablar… Matte kallar mig avbitarkatten. NosPuss Wikki

 2. Hej Wiki!

  Tänkte berätta att mattes syster träffade Maria Berntsson ”Djurens hjälte 2009” i Göteborg (såg att du bloggat om henne tidigare). En riktig eldsjäl! och så trevlig! Hon hade målat av hittekatter i akvarell och sålde till förmån för hemlösa katter. Trycker upp dem som bilder, kort m.m. Jättevackra!

  Storasyster köpte en hel drös med bilder som julklappar som vi kan visa efter jul! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *