Träffa Simona och hennes ungar!

tequilab1
Det här är Tequila Rose, en av Simonas fyra härliga ungar! På Kattens Dag kan du träffa hela kattfamiljen på Hundcenter, Skjulstagatan 3 i Eskilstuna tillsammans med gänget från Livbojen! Du kan se hela gänget på den här sidan. Livbojen bjuder på fika och har lotterier, både lördag och söndag! ?  ?  ?  ?  ?  Här är vackra Simona:
simona

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Träffa Simona och hennes ungar!”

    1. SuperGulliga! Och den som adopterar en katt från Livbojen i helgen får ett kattpaket i gåva av butiken som de står i! Häftigt elLer hur!!? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *