Hurra Vilse är opererad!

vilseburp
Jag tror att katterna på Djurskyddet i Strängnäs dansar en glad svansdans för sin kompis Vilse, som nu fått sin ögonoperation! Och vad mera är: Han fick den GRATIS! ”Katthemmen gör en sådan oerhörd insats och jag vet att de sliter med ekonomin och vi kände att vi ville göra en insats!” sade Morten Nilsen på veterinärkliniken i Åker och ordnade så att Vilse hamnade på operationsbordet direkt i måndags, och inte behövde vänta längre på att få sina ögon åtgärdade! ”Pengarna som nu samlats in kommer istället att gå till en fond för andra sjuka katter som kommer in som vi vanligtvis inte kan lägga så mycket pengar på.” säger Jenny Wallberg, sekreterare på katthemmet i Löt.

Du kan läsa mer om Vilse här i Eskilstuna-Kuriren och på Djurskyddets hemsida finns massor av fina bilder från Vilses tur till generösa veterinären Morten! Vilse får nu gå med halskrage och stygn några dagar men kan sedan ”se med nya ögon” på en framtid där vi hoppas att ett bra hem till honom också ryms!

 ? Stort tack till alla er kattvänner som bidragit till Vilses ögonoperation! Nu kommer det andra katter till gagn!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Hurra Vilse är opererad!”

 1. Så underbart att det finns veterinärer som Morten Nilsen!! och så underbart att det finns en Wikki som hjälper och som gör oss uppmärksamma på var vi kan hjälpa!!

 2. Vi blev så glada när vi läste nyheten. Vilken toppenveterinär (och övrig personal också förstås) de har i Åker! Skönt att katthemmet kunde få en liten buffert till andra katter som i framtiden kan behöva hjälp. Kurr och burr.

  1. Mjau, nu ska Vilse verkligen pigga på sig och bli en frisk kisse som snart kan få hem hos någon kattälskare! NosPuss Wikki

  1. Mjau… Jag vet att det finns en vovvemattesyster som jag högaktar också för allt hon gör för oss katter! NosPuss Wikki

 3. Åååh, lille Vilse kommer snart att inse hur lyckligt lottad han nu är fast han kanske för stunden känner sig lite…kymig! Sedan vill vi då sända en massa tassakramar till denne verinär som alla andra ”vetisar” borde försöka eftersträva att handla likt!!! Tasskramar

  1. Mjau, en sådan här veterinär har hjärtat på rätt ställe! Och han kommer att få många nya kunder, jag lovar! NosPuss Wikki

 4. Men Åhh så underbart! vad glada vi blir allihopa! Lille Vilse kommer att må bra och ..och ännu fler behövande missar kan få hjälp…DET svansdansar vi på…Och så ger vi en speciell NosPuss till dig Wikki för du e bara sååååååååå bra!!!!!

  Indra och Bastian

  1. Mjau det känns skönt att veta att man bidragit till en bra sak för många missar, eller hur!?? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *