Önskar att vi hade en Purrminator…


Ibland känner man sig så maktlös och önskar en Purrminators ingripande… Det räcker med att slå upp en dagstidning eller att gå in på Eniros nyhetssökningsfunktion och skriva ”katt” och klicka på ”Sök bara nyheter” – och så får man upp senaste rapporteringen i svenska media kring katter med rubriker:

  • Avhyst lämnade katten kvar i lägenhet

  • Polisen tog hand om herrelösa katter i p-garage

  • Tre kattungar hittade i igentejpad låda

  • Sparkade grannens katt så benet bröts

  • 500 katter anmälda till Lussekattävlingen!

Visst är det skönt att kunna glädjas åt en nyhet av fem? Men man önskar att det någon gång var det omvända….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *