Veckans bästa kattfilm

Mjau, jag skrattar så att pälsen står åt alla håll:

https://youtu.be/yGlFdlJN-9E
Medge att det här är det bästa ni sett jammas på länge???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Veckans bästa kattfilm”

  1. Det bästa jammet på evigheter, tror jag! Fast… jag måste erjama att jag inte vet hur mus smakar, för jag har aldrig ätit någon… tror dock att det är jättegott, och Bie-killarna har ju t.o.m. recept på tillagad mus att bjuda på – jag har läst det flera gånger och blir alltid så sugen. Här hemma får Conny och jag bara Renal torrfoder, och det är gott, men musigt är det ju långt ifrån! *suckar*.

    Tass från Imma, abbemissa.

    1. Mjau Imma huvudsaken är ju att det du får ÄR gott – annars vore ju livet ganska trist… Ibland tror jag dock bara det är människorna som inbillar sig att man som katt skulle sukta efter så mycket annat gott än det man redan får – för det mesta är man ju nöjd bara magen är fylld! Tassra Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *