Bloggnippran….

crazycat

Vad ska man jama? Igår ville ingenting fungera…

Alltså kunde jag inte berätta om auktionsbuden som kom in eller skriva klart blogginlägg som jag tänkt mig.

Ni som var uppmärksamma på kvällen kunde se att däremot inlägget om auktionspaketets böcker blev publicerat inte mindre än 13 gånger – och det tog resten av kvällen att lyckas städa bort det.

Det betyder att det finns nya auktionsbud på t ex samma summa från flera katter – och jag önskar så klart att jag kunnat kamma in pengar för vart och ett av dem, men som vanligt är det den som bjudit först som gäller. Och det ser man ju på tidsangivelserna när budet skrevs i kommentaren, och det tänker jag följa.

Så nu tar jag ett djupt andetag, sätter tassen på publiceraknappen och HOPPAS det fungerar idag!???? *morrhårsdarr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *