Kika på Leoniderna i natt eller i morgon natt!

Stjärnfallsdags igen! Från cirka kl 2 i natt och fram till gryningen kommer stjärnbilden Lejonet upp i öster och rör sig åt söder.

himlen_kl_

Vid kl 4 i natt ser himlen ut stå här i våra trakter och Lejonet (Leo) står i sydöst – därikring ser man  kanske minst ett 20tal stjärnfall i timmen, räknas det med. Det är alltså lite slump och tur om man ser nåt. Här är mulet just nu…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *