Slumpens lillmatte som Lucia!?

Luciakandidat Emma Winberg
Luciakandidat
Emma Winberg

Gå in på UNTs hemsida och rösta på Emma Winberg, Slumpens lillmatte, som Lucia! (Senast 22/11!) Och hon sjunger bara så BRA!!! Lyssna bara här:

https://youtu.be/RTJ4dcP7U5s

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Slumpens lillmatte som Lucia!?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *