Kattens Dag i Örebro

kd

Nu ligger vi i för att fixa fina lotterier till detta evenemang! Kom och hälsa på oss i Pet Products nya härliga butik som de flyttade in i under försommaren. Så här såg katthemmets bord ut på Kattens Dag-helgen 2009:
kattens_dag_b1

Tack snälla Peter med personal på Pet Products som ger katthemmet denna möjlighet! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattens Dag i Örebro”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *