Esthers ungar växer fint!

esters_bebisar
…och de kommer att bli bedårande katter! Om 11 veckor kanske någon av dem att flytta till dig?
ester1

Och söta mamma Esther kommer då också att behöva någon att bo hos! (Men då är hon kastrerad så klart innan hon flyttar!)

Alla missarna finns hos Livbojen. Nya bilder kommer när ungarna öppnar ögonen!  ?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Esthers ungar växer fint!”

  1. Meeeeen, ännu fler små fiiiningar som får ögonen att tåras av all värme man känner när man tittar på dem!!! Och vackra mamma Esther då!!! tassakramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *