Hurra för liiiiiiiiiten fisk!

fiskenl
Jag gör stående TassOvationer för ICA Supermarket i Sörberge, som inte låter något gå till spillo i fisk- och skaldjursleveransen utan kan tänka sig att paketera och sälja även en mycket liiiiiten fisk för en femtioöring – med all säkerhet till stor glädje för någon fiskälskande kisse i kundkretsen! Det ger: ? ? ? ? ? !!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hurra för liiiiiiiiiten fisk!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *