Paketproblem – i Nigeria…

fedexcat

Undrar vad det kan vara? Jag har fått mail från FedEx i Nigeria att jag har ett paket att hämta där… Om det är någon som tassar förbi FedEx West Africa Nigeria Head Office, 70 International Airport Road
Mafoluku, Lagos, så kan ni väl hämta ut det åt mig??? Det här är allt som behövs:
Shipment Code: CPGL/OWN/9376
Parcel Number: EG2472-NIG
Kvittera med tassavtryck!

(Ibland är spam tämligen roliga!!! Men jag fattar inte att folk går på dem?!!)
fedex

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *