Auktion igen! En blå fågel!

blfgel
Dags att hjälpa Livbojen igen – det fyller på nya katter hela tiden som behöver stöd:
knorr

Här är lilla ”Knorran” som ska kastreras, ID-märkas och vaccineras nu och letar ett eget hem!

Hon gillar att gosa, buffa, trampa och vara nära – en kelig vit tjej med gula ögon.

Till förmån för Livbojens katthjälp auktionerar vi nu ut ett exemplar av Oiva Toikkas blå fågel, gjord på Iittala glasbruk:

imgb171
imgb172
Puh den var jättesvår att fotografera för det går liksom inte att få den underbara djupblå färgen att komma till sin rätt! På den här sidan hittade jag lite information om Oiva Toikka.

Bud lägger du som vanligt i en kommentar här – auktionen avslutas på onsdag 17/11! Tackar ödmjukast för all hjälp som detta kan ge! ? ?

1a bud: Therese L bjuder 100 kr! Tack!
2a bud: Bastian och Indra bjuder 500 kr! *spinner*
3e bud: Anette bjuder 580 kr! 3e budet ångrat och borttaget!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Auktion igen! En blå fågel!”

  1. Jamjippii….Nu e Wikki igång med auktioner igen…det spinner vi på, för matte e ju alldeles tvungen att va me å bjussa!

    Så nu säger Bastian å jag att den lilla pippin e så söt att matte bjuder 500kr! Så de räcker att kattstrera nån liten missekiss alla fall!

    NosKram

    Indra och Bastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *