Morgonronda!

img83

Buskar godkända! Härnäst gallerkoll och markinspektion:

img84
Yup, godkänt! Men nu sköter jag resten av övervakningen från min kattmouflerade plats i köksfönstret!  …Ingen ser mig där!   img_1
Och nu har jag skickat mattarna till Katthemmet! Öppet hus kl 13-16!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Morgonronda!”

 1. tass på dig Wikki! Jag tog ut matte på en trädgårdsrunda nu på förmiddagen! Alla stenar kollades, det vita kalla på gräset var lite otrevligt att gå på men som tur är finns det många stenar att kontrollera. Jag fångade också en intressant insekt, fast den var inte riktigt lika god som maten matte serverade efter promenaden. Hon tog till och med bort lillbrorsefjanten så jag fick äta i lugn å ro. Han fick sen…och tryckte i sig både sin del OCH mina rester! han kommer att bli en fotboll när han blir stor! fnissjam

  NosBuffar
  Indra

  1. Mjau det där problemet med att andra katter äter ens mat, det hade jag också… På ett ställe där jag bodde för LängeSedan (Långt innan jag kom till matte och husse och Nova) blev jag alltid bortkörd av andra katter och fick äta sist så jag blev förfärligt mager. Men bara någon människa var med och vaktade så jag fick äta i fred så gick det väl an. Därför kan jag än idag bli lite orolig när jag ska äta (Fastän Nova är jättegullig och aldrig tar min mat) och ber matte vara med och hålla tassen så jag kan njuta av min mat…. NosPuss Wikki

 2. Ja, det är bra att du tar dina uppgifter som säkerhetskontrollant på störrrrrsta allvar!!! Riktigt bra och hemlig utkiksplats du inställt dig i *fniss* när nu mattarna är ute och gör goda gärningar. Buffar

  1. Mjau det var en toppendag på KattHemmet! Det kom massor av personer och skänkte kattmat! Man blir stolt och glad för att få sådant – för både stora och små matpåsar är ju välkomna!!! TassKram Wikki

  1. Mjau, det var toppen! Men mattarna säger att vi måste gå ut oftare, för min sele går knappt runt magen längre???! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *