Ljusen fladdrar i nattregnet

imgb168
…gnistrar som små kattögon där ute på lilla Semlans grav…

Men hon är inte där! Just nu är vår kära ÄnglaKattSemlan här, med mig och Nova, och vakar över matte och husse, mycket trötta människor som snart ska sova…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Ljusen fladdrar i nattregnet”

  1. God natt, vi med : ) Fick våra almanackor och julkort + annat smått och gott från Göteborgs katthem = LYCKA!

    Underbar lykta som lyser för Semlan.

    Nos Puss Sven och Signe

    1. Håller på att packa kattpaket för fullt… Det är så roligt att få skicka ut saker som missar ropar in på auktion och få lägga med lite Wikki Goodie Bag Stuff! *spinner* För det är ju så mys att få öppna paket! TassKram Wikki

  2. Åhh..visst e hon hos er! En sån fin bild på Semlans viloplats, jag ska be matte att fota Bolzmanns grav med den fina lyktan…så får du se Wikki

    Indra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *